Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

Χρυσο Μεταλλιο : ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΚΗΤΕΡ - GREEK SKEETER: Φεβρουαρίου 2019 , Ξεπέρασε τον κοροναϊό και φουλάρει για χρυσό.

Χρυσο Μεταλλιο : ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΚΗΤΕΡ - GREEK SKEETER: Φεβρουαρίου 2019 , Ξεπέρασε τον κοροναϊό και φουλάρει για χρυσό.. Ο ντούσκος κατέκτησε μέσα στο 2018, δύο μετάλλια, ένα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Ο χιντέκι ματσουγιάμα ξεπέρασε τον κορωνοϊό και διεκδικεί το χρυσό μετάλλιο στο γκολφ. __your browser does not support the audio element. Η νέα ζηλανδία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην οκτάκωπο ανδρών στους 32ους θερινούς ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. Ο έλληνας πρωταθλητής πέρασε τα 500 μέτρα στην 4η θέση αλλά στην.

Αυτό είναι το 4ο ολυμπιακό μετάλλιο της ελληνικής κωπηλασίας στην ιστορία. Ο στέφανος ντούσκος με μία εκπληκτική κούρσα κατέκτησε την 1η θέση στο μονό σκιφ και το χρυσό μετάλλιο στο τόκιο. Χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό κλειστού στίβου. __your browser does not support the audio element. Αν και ο χρόνος του στα προκριματικά ήταν πιο γρήγορος (11.27 προσωπικό ρεκόρ), το 11.40 του τελικού.

ΜΕΣΑΡΙΑΝΟ: 2ο ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ | Η βράβευση στο «Διεθνή ...
ΜΕΣΑΡΙΑΝΟ: 2ο ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ | Η βράβευση στο «Διεθνή ... from www.aegeanews.gr
Το χρυσό μετάλλιο στο θαλάσσιο σκι ο πλυτάς. Ελεύθερο όπου κολυμπώντας χαλαρά στο. Στον υπέροχο χώρο του θεάτρου του μουσείου φαλτάϊτς το βράδυ της παρασκευής 21 ιουνίου ανέβηκε η. Πιο εύκολο χρυσό μετάλλιο δεν θα μπορούσε να πάρει η κάθλιν λεντέκι. Ο γιαννιώτης σκιφίστας χάρισε το πρώτο χρυσό μετάλλιο της ελληνικής κωπηλασίας σε ολυμπιακούς αγώνες. Σημαντικη διακριση για το μαθηματικο τμημα του εκπα: Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του αγώνα πήραν… χρυσό μετάλλιο. Αναμνηστικό μετάλλιο του κρητικού αγώνος.

Η ελληνίδα ολυμπιονίκης κατάφερε να επικρατήσει σε μπαράζ της ελβετίδας χάιντι ντίτχελμ γκέρμπερ και να πάρει την πρώτη θέση και το δεύτερο μετάλλιό της στη φετινή διοργάνωση, μετά το αργυρό.

Αναμνηστικό μετάλλιο του κρητικού αγώνος. Δίπλωμα και μετάλλιο, γενικό επιτελείο ναυτικού (2)\ θυρεός αρχηγού λιμενικού σώματος θυρεός φρεγάτας «λημνοσ» θυρεός διοικητού ναυτικής διοίκησης ιονίου χρυσό μετάλλιο δ.ε.θ. Ο ντούσκος κατέκτησε μέσα στο 2018, δύο μετάλλια, ένα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Δείτε την απονομή του χρυσού μεταλλίου και την ανάκρουση του εθνικού μας ύμνου. Χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό κλειστού στίβου. Το πρώτο χρυσό μετάλλιο της τουρκίας στα 200 των ανδρών. Ο γιαννιώτης σκιφίστας χάρισε το πρώτο χρυσό μετάλλιο της ελληνικής κωπηλασίας σε ολυμπιακούς αγώνες. Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του αγώνα πήραν… χρυσό μετάλλιο. Στο αγώνισμα «ναυαρχίδα» της κωπηλασίας οι μάκιντος, μποντ. Το χρυσό μετάλλιο στο θαλάσσιο σκι ο πλυτάς. Ξεπέρασε τον κοροναϊό και φουλάρει για χρυσό. Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε, τα ξημερώματα της παρασκευής (30/07, ώρα ελλάδας), ο στέφανος ντούσκος, στο σκιφ ανδρών, στην κωπηλασία, στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. Πόσα λεφτά παίρνουν οι αθλητές για ένα χρυσό στους ολυμπιακούς.

Χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό κλειστού στίβου. Στους μεσογειακούς αγώνες 2018 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο διπλό σκιφ μαζί με τον χρήστο στεργιάκα. Μόνο μπράβο και περηφάνια για τον χρυσό 24χρονο αθλητή μας από τα γιάννενα! Αναμνηστικό μετάλλιο του κρητικού αγώνος. Το μετάλλιο του κωπηλάτη από τα ιωάννινα ήταν το πρώτο για την ελληνική αποστολή στους ολυμπιακούς και παράλληλα το πρώτο χρυσό στους αγώνες για το άθλημα της κωπηλασίας στην.

ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ Ο ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ! ΑΝΙΚΗΤΟΣ Ο ΈΛΛΗΝΑΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ...
ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ Ο ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ! ΑΝΙΚΗΤΟΣ Ο ΈΛΛΗΝΑΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ... from www.tastv.gr
Δείτε την απονομή του χρυσού μεταλλίου και την ανάκρουση του εθνικού μας ύμνου. Αν και ο χρόνος του στα προκριματικά ήταν πιο γρήγορος (11.27 προσωπικό ρεκόρ), το 11.40 του τελικού. Το μετάλλιο του κωπηλάτη από τα ιωάννινα ήταν το πρώτο για την ελληνική αποστολή στους ολυμπιακούς και παράλληλα το πρώτο χρυσό στους αγώνες για το άθλημα της κωπηλασίας στην. Ο ντούσκος κατέκτησε μέσα στο 2018, δύο μετάλλια, ένα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Δίπλωμα και μετάλλιο, γενικό επιτελείο ναυτικού (2)\ θυρεός αρχηγού λιμενικού σώματος θυρεός φρεγάτας «λημνοσ» θυρεός διοικητού ναυτικής διοίκησης ιονίου χρυσό μετάλλιο δ.ε.θ. Πόσα λεφτά παίρνουν οι αθλητές για ένα χρυσό στους ολυμπιακούς. Ο μίλτος τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου του βερολίνου κι έφθασε στην πρώτη συμμετοχή του στη διοργάνωση στη μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας του. Μόνο μπράβο και περηφάνια για τον χρυσό 24χρονο αθλητή μας από τα γιάννενα!

Αν και ο χρόνος του στα προκριματικά ήταν πιο γρήγορος (11.27 προσωπικό ρεκόρ), το 11.40 του τελικού.

Δείτε την απονομή του χρυσού μεταλλίου και την ανάκρουση του εθνικού μας ύμνου. Χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό κλειστού στίβου. Το μετάλλιο του κωπηλάτη από τα ιωάννινα ήταν το πρώτο για την ελληνική αποστολή στους ολυμπιακούς και παράλληλα το πρώτο χρυσό στους αγώνες για το άθλημα της κωπηλασίας στην. Η νέα ζηλανδία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην οκτάκωπο ανδρών στους 32ους θερινούς ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. Το χρυσό μετάλλιο στο θαλάσσιο σκι ο πλυτάς. Πιο εύκολο χρυσό μετάλλιο δεν θα μπορούσε να πάρει η κάθλιν λεντέκι. Αυτό είναι το 4ο ολυμπιακό μετάλλιο της ελληνικής κωπηλασίας στην ιστορία. Στους μεσογειακούς αγώνες 2018 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο διπλό σκιφ μαζί με τον χρήστο στεργιάκα. Στο αγώνισμα «ναυαρχίδα» της κωπηλασίας οι μάκιντος, μποντ. Ο χιντέκι ματσουγιάμα ξεπέρασε τον κορωνοϊό και διεκδικεί το χρυσό μετάλλιο στο γκολφ. __your browser does not support the audio element. Αν και ο χρόνος του στα προκριματικά ήταν πιο γρήγορος (11.27 προσωπικό ρεκόρ), το 11.40 του τελικού. Ο ντούσκος κατέκτησε μέσα στο 2018, δύο μετάλλια, ένα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Η αμερικανίδα πρωταθλήτρια της κολύμβησης δεν είχε αντίπαλο στον τελικό των 1.500μ. Το χρυσό μετάλλιο στο θαλάσσιο σκι ο πλυτάς. Στους μεσογειακούς αγώνες 2018 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο διπλό σκιφ μαζί με τον χρήστο στεργιάκα. Πιο εύκολο χρυσό μετάλλιο δεν θα μπορούσε να πάρει η κάθλιν λεντέκι. Ο ντούσκος κατέκτησε μέσα στο 2018, δύο μετάλλια, ένα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΕ ΕΔΕΣΣΑΙΟ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΥ ...
ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΕ ΕΔΕΣΣΑΙΟ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΥ ... from www.tastv.gr
Αν και ο χρόνος του στα προκριματικά ήταν πιο γρήγορος (11.27 προσωπικό ρεκόρ), το 11.40 του τελικού. Ξεπέρασε τον κοροναϊό και φουλάρει για χρυσό. Ο στέφανος ντούσκος με μία εκπληκτική κούρσα κατέκτησε την 1η θέση στο μονό σκιφ και το χρυσό μετάλλιο στο τόκιο. Πιο εύκολο χρυσό μετάλλιο δεν θα μπορούσε να πάρει η κάθλιν λεντέκι. Ο ντούσκος κατέκτησε μέσα στο 2018, δύο μετάλλια, ένα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Σημαντικη διακριση για το μαθηματικο τμημα του εκπα: Δείτε την απονομή του χρυσού μεταλλίου και την ανάκρουση του εθνικού μας ύμνου. Ο χιντέκι ματσουγιάμα ξεπέρασε τον κορωνοϊό και διεκδικεί το χρυσό μετάλλιο στο γκολφ.

Χρυσό μετάλλιο και 1η θέση η ομάδα του dance club περιστερίου στον 6ο πανελλήνιο διαγωνισμό χορού american style the mall of dance στην κατηγορία.

Το πρώτο χρυσό μετάλλιο της τουρκίας στα 200 των ανδρών. Χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό κλειστού στίβου. Χρυσό μετάλλιο και 1η θέση η ομάδα του dance club περιστερίου στον 6ο πανελλήνιο διαγωνισμό χορού american style the mall of dance στην κατηγορία. __your browser does not support the audio element. Στον υπέροχο χώρο του θεάτρου του μουσείου φαλτάϊτς το βράδυ της παρασκευής 21 ιουνίου ανέβηκε η. Δείτε την απονομή του χρυσού μεταλλίου και την ανάκρουση του εθνικού μας ύμνου. Ο γιαννιώτης σκιφίστας χάρισε το πρώτο χρυσό μετάλλιο της ελληνικής κωπηλασίας σε ολυμπιακούς αγώνες. Ενα χρυσο μεταλλιο και δυο χαλκινα στον διεθνη διαγωνισμο μαθηματικων seemous 2021. Ο 19χρονος αθανάσιος γκαβέλας κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 100μ. Σημαντικη διακριση για το μαθηματικο τμημα του εκπα: Στο αγώνισμα «ναυαρχίδα» της κωπηλασίας οι μάκιντος, μποντ. Η νέα ζηλανδία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην οκτάκωπο ανδρών στους 32ους θερινούς ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. Η ελληνίδα ολυμπιονίκης κατάφερε να επικρατήσει σε μπαράζ της ελβετίδας χάιντι ντίτχελμ γκέρμπερ και να πάρει την πρώτη θέση και το δεύτερο μετάλλιό της στη φετινή διοργάνωση, μετά το αργυρό.